Alla inlägg den 2 mars 2009

Av Ingrid - 2 mars 2009 14:12

Tredje veckan det regnar nu och det är sååå tråååkigt. Lite värme och sol hade inte skadat men väderlekstjänsten har lovat regn hela veckan. Shanghai är ingen rolig stad när det regnar (men det är väl ingen stad). Den här råa kylan är värre än skånsk vinter.


Något som muntrade upp Ingrid i helgen var paket hemifrån - Nästan bättre än julafton. Tänk att svenskt lösgodis, heminredningstidningar, vaxduk, chips, ballerinakex, servetter mm kan göra en så glad. Lite hemlängtan kan man märka hos Ingrid. Hon börjar prata om snödroppar, svensk vår osv. Men vi hör att det är ganska grått och tråkigt i Sverige också så det är kanske lika bra att stanna kvar.


När det är tråkigt väder så är det inte så alltid så lätt att hitta på något för barnen. I helgen surfade vi lite på internet och hittade ett annat aquarium som fanns i en ganska trevlig park. Bl a hade man delfinshow, vattenakrobater och sjölejon. Helt ok.

På söndagen var Axel på princesskalas hos en dagiskompis som fyllde 4. Också helt ok. Annars slöade vi mest hela helgen.

Ovido - Quiz & Flashcards